DANUBIUS

A vívópáston kívül, a Balaton körül is teljesítettünk

A XVIII. UltraBalaton futóversenyen vett részt a Danubius Regionális Sport Club a hétvégén. A 10-13 fős csapatok mezőnyében 211 km-es távot tettek meg a vívók a Balaton megkerülése során.

A Danubius szombaton kora reggel, 5 óra 39 perckor rajtolt el és másnap hajnalban, 2 óra 54 perckor ért célba. Ez a kitűzött 23 órás teljesítési célhoz képest jobb időeredmény, ugyanis mindössze 21 óra és 15 perc alatt sikerült megtenni a távot.

A csapat tagjai: Csomós Flóra, Zs. Tóth Anna, Márkos Imola, Patainé Fekécs Tímea, Patai István, Antal Szilárd, Danics Gábor, Horváth Balázs, Kiss Marcell, Kiss Bálint, Kukla Balázs, Partics Péter, Ujjady Árpád.

Mivel az egyesületünkben az elsődleges cél a jó közösség kialakítása, így gondoltuk, hogy hagyományteremtő jelleggel nevezünk Danubius-os csapatként a Balatont megkerülő UltraBalatonra. Én korábban három alkalommal már részt vettem másik csapattal az eseményen, de kifejezetten örülök, hogy ezúttal a saját klubunknak lehettem részese. Csapatunk kadet, junior és felnőtt vívókból, edzőkből, valamint utánpótlásvívók szüleiből és barátaiból állt össze, és elmondhatom, hogy a 24 óra alatt kiváló csapattá kovácsolódott össze. Remek volt a hangulat és biztos vagyok benne, hogy a biztatásaink és váltópontos drukkolásaink alapján az egyik leghangosabb egység is mi voltunk. Gratulálok és köszönöm a csapat tagjainak ezt a nagyszerű hétvégét” — nyilatkozta Ujjady Árpád, a Danubius RSC elnöke.

„A 2024-es UltraBalaton futóversenyt egy változatos csapattal tudtuk teljesíteni, amiben mindenki kivette a részét. Nagyon örülök, hogy mint versenyzők, edzők és szülők is a csapat tagjai voltak. Nagyon büszke vagyok mindenkire, nagyon jól teljesítettek. A nehéz pillanatokban is együtt tudtunk maradni és hamar megoldást találtunk az adott problémára. A szurkolás tekintetében egyértelműen minden versenyző olyan csapattagokat szeretne, amilyenek mi voltunk! Mégegyszer gratulálok mindenkinek, jövőre folytatjuk” — tette hozzá Csomós Flóra csapatkapitány.

További részletekért lépjen velünk kapcsolatba!