DANUBIUS

Partics-érmek Madridból, legjobb nyolcban Csomós és Kiss Baján

Hazai és nemzetközi megmérettetés is várt párbajtőrözőinkre a hétvégén. Baján a dr. Pósta Sándor Emlékversenyt rendezték, míg a spanyolországi Madridban a veteránok léptek pástra.

Partics Péter által képviseltette magát a Danubius Regionális Sport Club a IV. Ciudad de Madrid Cup Veterans vívóversenyen. Az érdi sportoló ezüst- és bronzérmet is szerzett párbajtőrben, teljesítményét pedig a tőrben elért hatodik helyezéssel tette teljessé.

„Az elmúlt években, most sikerült legjobban felkészülni egy versenyekkel telített hétvégére. A szombati párbajtőr 2. helyezés értékes, a magyar válogatási és a nemzetközi ranglista szempontjából is. A döntő elvesztése nem tesz boldoggá, de az előtte mutatott vívásom rendben volt. A délutáni tőr versenyt abszolút edzésként fogtam fel, így a 6. helyezés elfogadható. Vasárnap szerettem volna javítani az előző napi eredményen, de a fináléba kerülésnél, hirtelen halálban kikaptam a későbbi bajnoktól, így bronzéremmel gazdagodtam. A formámat próbálom átmenteni, vagy még javítani is a december 2-án kezdődő Veterán Magyar Bajnokságra.” — nyilatkozta honlapunknak Partics Péter

Itthon, Baján tartották a dr. Pósta Sándor Emlékversenyt, ahol női párbajtőrben Csomós Flóra hatodik, míg a férfiaknál ugyanebben a versenyszámban Kiss Bálint nyolcadik lett.

Gratulálunk valamennyi vívónknak az elért eredményekhez!

További részletekért lépjen velünk kapcsolatba!